Våra tjänster

Våra florister i Duved & Åre är redo att hjälpa dig!

Vi hjälper dig att blomstra upp ditt liv med vackra blommor

Våra tjänster inkluderar allt från färska blommor till kreativa lösningar för speciella tillfällen.
Våra erfarna florister är redo att hjälpa dig skapa den perfekta blomsterarrangemang för bröllop, begravning, födelsedagsfest,
eller vilket tillfälle som helst.

Lila, blå och rosa krukblommor

Krukblommor

Vi på Oasen Blommor och Design är stolta över att erbjuda ett brett utbud av färska blommor och kreativa lösningar för alla tillfällen. Men vi erbjuder också ett stort sortiment av vackra krukblommor som kan hjälpa till att ge ditt hem eller kontor en extra touch av liv och färg.

Krukor i stort utbud

Krukor

Våra blomkrukor finns i olika storlekar och färger, så att du kan hitta den perfekta matchen för din inredning. 
Vi erbjuder också olika material, såsom keramik, glas och metall, så att du kan hitta något som passar din smak och stil.

Snittblommor

Snittblommor

Vi på Oasen Blommor och Design är stolta över att erbjuda ett stort utbud av fräscha och vackra blommor. Oavsett om du letar efter en bukett av färgglada tulpaner, eleganta rosor eller blommor för ett speciellt tillfälle, så har vi allt du behöver. Våra erfarna florister hjälper dig gärna att skapa den perfekta blomsterarrangemanget för bröllop, begravning, födelsedagsfest eller vilken annan speciell händelse du behöver hjälp med.

Dekoration & Inredning Oasen Blommor & Design

Dekoration

Vi erbjuder också kreativa lösningar för att dekorera ditt hem eller arbetsplats med blommor och inredningsobjekt.
Våra florister kan designa och skapa unika blomsterarrangemang som passar din stil och dina behov. Vi kan också hjälpa till med att välja rätt krukor och tillbehör för att komplettera din inredning.

Galleri

Följ oss gärna på våra sociala medier för att se bilder och nyheter